top of page
Zoeken
  • svenwildenberg

Esther en Stijn 4 mei 2023

Wat een mooie dag was dit. Onder de prachtige boom bij Slot Doddendael gaven Ester en Stijn elkaar het ja-woord. Op deze zonnige dag hebben we kunnen genieten van het mooie verhaal hoe Esther en Stijn de liefde hebben gevonden bij elkaar. Van de vraag "Wie is die gast op die foto" tot een heerlijke vakantie in Kroatië tot de vele ritjes in de stoere auto van Stijn. Gezamenlijk zorgde dit voor een leuk verhaal met menig anekdote. De mooie woorden die zij voor elkaar uitspraken in de vorm van geloftes, maakte het de ceremonie meer dan compleet. Ook het aanzoek zorgde voor een mooi verhaal. Stijn wist de tweede liefde van Esther, haar paard, dan ook op de juiste manier te betrekken bij dit romantische moment. Als je elkaar zo goed aanvoelt, beloofd het een mooie toekomst te worden samen. Zelf hebben zij de samenwerking met mij als volgt ervaren: "Sven is een hele fijne BABS met een goede dosis humor. Meteen bij het eerste gesprek wisten we al, Sven moet onze Babs worden! Daar hebben we geen moment spijt van gehad!

Sven is vriendelijk, openhartig en weet de juiste vragen te stellen. We hebben tijdens de ceremonie dan ook echt genoten van het verhaal en hoe hij onze dierbaren erbij wist te betrekken.

Achteraf hebben we heel veel complimenten gekregen over de ceremonie en hoe leuk het was geweest en hoe goed het bij ons paste. Sven heeft dat uitermate goed aangevoeld.

Sven, je bent een topper. Dank je wel voor een verrijking van de mooiste dag van ons leven. En dat je het goede weer hebt meegebracht!". Dankjulliewel voor deze mooie woorden.


58 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page