top of page
IMG-20221027-WA0007.jpg

WERKWIJZE

Werkwijze: Producten

STAP 1: KENNISMAKING

Wanneer jullie voor mij kiezen, kom ik graag bij jullie langs om alles over jullie te weten te komen. Daarnaast bespreken we alle mogelijkheden en kan ik jullie zelfs nog tips geven over de ceremonie. Bij mij is alles mogelijk en bespreekbaar, het is tenslotte jullie dag en het moet volledig bij jullie passen. Om een zo compleet mogelijk beeld van jullie te krijgen zal ik ook contact leggen met jullie dierbaren voor de nodige anekdotes. Na de eerste kennismaking houden we zeker nog contact over eventuele veranderingen en het liefst spreek ik ook nog eens af op de trouwlocatie.

STAP 2: CEREMONIE

De grote dag! De spanningen gieren door het lijf en de emoties zitten hoog. Voor mij is een dag geslaagd als ik jullie op je gemak kan stellen en het gevoel kan geven dat alles goed komt. Daarnaast zal ik zorgen dat ik jullie levens-en liefdesverhaal zo persoonlijk mogelijk vertel en breng ik jullie en de gasten graag aan het lachen. Zoals jullie wellicht merken staat humor bij mij hoog in het vaandel en dit komt omdat vooral genieten heel belangrijk is op jullie dag. Naast dat er ruimte is voor een traan moet er door jullie en de gasten teruggekeken worden op een vreugdevol moment en de liefde moet gevierd worden. En uiteraard hoort daar ook een volmondig JA bij!

STAP 3: LOCATIE

Zelf ben ik in dienst van de gemeente Eindhoven en daardoor mag ik in heel Nederland echtparen met elkaar verbinden. Vanwege mijn onuitwisbare zachte G kan ik zorgen voor een brabants tintje (zowel in spraak als in mijn toga), maar kom ik jullie met alle plezier opzoeken in alle windstreken van Nederland. En uiteraard ook trouwen op de mooiste locaties die ons land rijk is. Mocht jullie ceremonie plaatsvinden in het buitenland, in het prachtige Italië, Frankrijk, Curaçao of een ander prachtig land, ga ik dit avontuur graag met jullie aan. Wij (ik en mijn gezin) zijn wereldreizigers in hart en nieren en ontdekken de landen der liefde graag met jullie mee! Hopelijk hebben jullie zo een beetje een beeld van alle mogelijkheden, maar er zijn natuurlijk tal van uitzonderingen en vragen. Dit is allemaal bespreekbaar en vandaar kom ik graag snel met jullie in
contact.

bottom of page