top of page
IMG-20221027-WA0007.jpg

WERKWIJZE

Werkwijze: Producten

Al mijn ceremonies zijn een persoonlijk maatwerk. Hoe gaat dat in zijn werk? Laat ik je hier kort over inlichten.

220408_Sven_HR_016_1G1A0521.jpg

Kennismaking

Het allerbelangrijkste bij het kiezen van een trouwambtenaar is dat jullie een goed gevoel hebben bij hem of haar. Vandaar dat we, nadat jullie contact met mij hebben opgenomen, eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek aangaan. Hierin bespreken we jullie wensen, alle mogelijkheden, mijn werkwijze en beantwoord ik met liefde al jullie vragen. Als jullie dan het gevoel hebben dat ik de juiste persoon ben om jullie ceremonie te begeleiden, dan maak ik eerst een kleine sprong van geluk. Vervolgens gaan we dieper op jullie verhaal in om er samen een unieke dag van te maken.

StancePhotography_ Jeroen&Anniek-58_websize.jpg

Voorbereiding

Bij mij zijn alle ceremonies maatwerk. Alles wat jullie als bruidspaar wensen, kan worden verwerkt in de ceremonie. Of het nu gaat om een goochelaar, een zanger of het betrekken van de kinderen met het tekenen van een kinderakte, ik zorg ervoor dat jullie ceremonie helemaal naar jullie wens is. Jullie hoeven alleen antwoord te geven op mijn vragen en vooral uit te spreken als jullie specifieke wensen hebben.

Ik luister aandachtig naar jullie levens- en liefdesverhalen en haal daarbij ook informatie en leuke anekdotes op bij vrienden en familie. Al deze elementen verwerk ik in een origineel en persoonlijk verhaal dat jullie ceremonie echt bijzonder maakt.

StancePhotography_ Jeroen&Anniek-240_websize.jpg

Ceremonie

Op de dag van de ceremonie ben ik ruim op tijd aanwezig, om nog heel even de puntjes op de i te zetten. Vervolgens kom ik heel even bij jullie achterhalen hoe het gaat met de zenuwen. Als jullie er klaar voor zijn, ontvang ik de gasten op de plek van de ceremonie. Als iedereen zit ontvangen we jullie met groot applaus en kan het genieten beginnen. Na mijn verhaal blijf ik graag nog even om samen met jullie te proosten op jullie speciale dag.

bottom of page