top of page
Zoeken
  • info763476

Danny en Daniel 23 september 2023

Eind september 2023 was Klooster Bethlehem het toneel waar Danny en Daniel elkaar hert ja-woord gaven. Twee mannen die elkaar door en door kennen en duidelijk wisten dat zij nooit meer zonder elkaar wilden. Ik begon die dag mijn verhaal met: "15 jaar is een tijd waarin veel kan gebeuren. In de afgelopen 15 jaar is de eerste afro-amerikaanse president van de verenigde staten gekozen, heeft brexit plaats gevonden, Facebook, Instagram, Twitter en Tinder hebben hun opmars gemaakt. Inmiddels heeft Elton John zijn afscheidstournee afgerond en hopelijk gaat dat ook nog gebeuren voor Celine Dion. Hele mooie mijlpalen en daar komt bij dat Danny en Daniel de afgelopen 15 jaar steeds verder naar elkaar toe zijn gegroeid en hebben zij mooie reizen mogen maken, hebben zij hun gezin uitgebreid met Benji en zijn zij gaan samenwonen in Heesch. Waar Daniël de meest romantische is van hun twee, heeft Danny uiteindelijk zijn stoute schoenen aangetrokken voor een aanzoek. Met als kers op de taart het ja-woord dat zij vandaag naar elkaar zullen uitspreken." Na het ja-woord, de ringen en akte, wil ik altijd afsluiten met moment die zowel het echtpaar als de gasten bij zullen blijven. Ditmaal heb ik gezorgd voor een kalender die bij beide heren zeker in de smaak zou vallen.

Zelf hebben zij de samenwerking met mij als volgt ervaren: "Wij zijn erg blij dat Sven onze ceremonie heeft verzorgd! Sven reageerde op onze oproep voor een Babs/trouwambtenaar. En bij het lezen van zijn berichtje hadden we er beiden al een goed gevoel bij. Bij het kennismakingsgesprek hadden we al een goede indruk van Sven. Daarna kwam Sven gezellig bij ons thuis op bezoek om het een en ander door te bespreken m.b.t. de ceremonie en hebben we een paar uur gezellig gekletst. Het voelde of we elkaar al heel goed kenden.

Er is/was een hele goede klik met Sven!

En wat was de ceremonie bijzonder, precies zoals wij het wilden. We hadden het ook niet beter kunnen wensen! Ook super dat hij onze familie en in het bijzonder ons neefje er zo leuk bij betrokken heeft!

Sven heel erg bedankt voor alles! Je hebt onze dag heel bijzonder gemaakt! We zijn je heel erg dankbaar voor alles wat je voor ons hebt gedaan!"22 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page