top of page
Zoeken
  • info763476

Bram en Serena 17 september 2022

Bram en Serena zijn samen met Liam en Mace een jong gezin dat iedere dag geniet van elkaar en het leven. Uiteraard kon een bijdrage aan de ceremonie van Liam en Mace niet ontbreken. Vandaar dat we hun een speciale kinderakte hebben laten tekenen. Dit zorgde voor een heel speciaal moment.

Tijdens onze kennismaking hebben we teruggeblikt op de wilde jaren die zich hebben voor gedaan voordat het gezinsleven begon. Waar zij voorheen nog tot in de late uurtjes op stap gingen, zijn ze blij als ze tegenwoordig om 1o uur 's avonds uitgeteld in bed of op de bank liggen. Uiteraard hebben we hier tijdens de ceremonie ook kostelijk om gelachen. Daarnaast hebben we er voor gezorgd dat vrienden en familie uitgebreid werden betrokken bij hun liefdes/levensverhaal.

Bram en Serena hadden ervoor gekozen geen ringen uit te wisselen tijdens de ceremonie, daarom hebben we voor een alternatief gekozen. Na het ja-woord hebben Bram en Serena hun geloftes opgesloten in een wijnkistje en ceremonieel dicht getimmerd. Over een jaar zullen zij op hun trouwdag hun liefde vieren door het kistje te openen. Onder het genot van een heerlijk glas wijn zullen zij hun geloftes voor elkaar teruglezen. Het dicht timmeren van het kistje zorgde voor hilarische taferelen, vanwege de angst voor het op elkaars vingers te timmeren.

Al met al hebben zowel de gasten, het bruidspaar als ik flink gelachen en genoten tijdens deze ceremonie.

Zelf spraken Bram en Serena er als volgt over: "Tijdens onze kennismaking hebben we ruim 3 uur met elkaar zitten buurten en een super leuke avond gehad. Sven voelde goed aan wie wij als persoon waren en heeft dit in een mooi verhaal weten vorm te geven tijdens de ceremonie. De ceremonie heeft Sven dan ook met zoveel humor gebracht dat het voor ons boven verwachting was, onze familie en vrienden werden er ook bij betrokken en waren ook erg enthousiast. Mede dankzij Sven is onze dag onvergetelijk geworden, bedankt hiervoor!" Dank voor deze mooie woorden!!
73 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page