top of page
Zoeken
  • svenwildenberg

Belle en Chris 5 juli 2023

Belle en Chris, een koppel dat nog iedere maand op een echte date gaan, zij houdt absoluut niet van wielrennen, hij trekt baantjes in een zwembad met badmuts op, zij is wat ongeduldig, voordat Chris Belle leerde kennen bestond zijn kruidenkabinet alleen uit een pot zout en stond er voornamelijk tosti in zijn kookboek, uiteindelijk doen ze het liefste alles samen en zijn zij zelfs in het bijzijn van vrienden en familie redelijk klef.

Dit en nog veel meer ben ik te weten gekomen over hen en heeft er voor gezorgd dat ik een mega persoonlijk verhaal heb kunnen maken.

Van de eerste kennismaking tot het bezoek aan hun thuis in Amsterdam en uiteindelijk de prachtige bruiloft bij Kasteel Wijenburg waren allen om nooit te vergeten. Tijdens mijn bezoek in Amsterdam werd er volledig uitgepakt met heerlijke hapjes en waren ze ook nog zo attent om mij en onze Guus met Femke weg te brengen naar onze auto op de P+R. Echt mega lief en het voelde dan ook allemaal zeer vertrouwd. Ik ben er dan ook van overtuigd dat zij nog hele mooie momenten gaan beleven in hun nieuwe huisje.

Zelf deelde hun ervaring als volgt met mij: "Sven reageerde op onze oproep voor een BABS. Vanaf zijn eerste berichtje voelden we een goede klik. Lekker no-nonsense, met een goed gevoel voor humor. Tijdens een eerste kennismaking vertelde Sven ook leuk over zichzelf en zijn eigen gezin.

Sven is een dag langsgekomen om informatie te vergaren voor zijn speech. Dit was alsof een vriend op bezoek kwam. We konden gezellig vrijuit praten en Sven stelde ons op ons gemak en dacht mee over eventuele speciale verzoeken.

We hebben de samenwerking als enorm prettig ervaren. Op de ceremonie zelf wist Sven zich makkelijk aan te passen aan het niet voorspelde binnen-scenario. Ondanks de hitte en een wat onrustig neefje (baby) werd hij niet van zijn stuk gebracht en vertelde hij een grappige, ontroerende en liefdevolle speech. De officiële plechtigheden werden ook mooi gedaan! Precies zoals we het ons voor hadden gesteld.

Sven, bedankt voor de fijne samenwerking. We hebben een geweldige dag, mede dankzij jou. Hopelijk tot snel. In Eindhoven misschien? Chris & Belle"19 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page